Els aficionats de 'la Roja' envaeixen Sant Cugat

Aficioants celebrant la victòria de 'la Roja' a la plaça Gabriel Ferrater

Futbol

Publicat el 11/jul/10 per Redacció

Uns 400 aficionats, segons la Policia Local, es reuneixen a la plaça d'Octavià per veure la final del mundial entre la selecció espanyola i Holanda a la pantalla gegant instal·lada pel restaurant El Mesón. El gol d'Iniesta a la segona part de la pròrroga ha desfermat l'alegria dels aficionats que han continuat amb les celebracions a la plaça de Gabriel Ferrater. Mira el reportatge a Cugat tv

Ambient festiu a la plaça d'Octavià per veure la final del mundial de futbol. La pantalla gegant instal·lada pel restaurant El Mesón ha reunit uns 400 seguidors de 'la Roja' que han gaudit del triomf de la selecció espanyola. En el minut 115 de partit, durant la segona part de la pròrroga, el gol d'Iniesta ha desfermat l'alegria entre els aficionats. Els últims cinc minuts de partit s'han viscut amb molts nervis i intensitat fins que el xiulet final ha donat pas a les habituals celebracions. Els aficionats han vibrat amb el triomf.

Aficionats

Ho he vist molt bé, a més n'hi ha molts del Barça. / Viure'ho amb tota aquesta gent i en pantalla gegant no m'ho podia perdre. / Hem patit molt, però al final Iniesta ho ha aconseguit. / Ha estat un partit molt emocionant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La festa s'ha traslladat a la plaça Gabriel Ferrater, que s'ha convertit en el punt neuràlgic de les celebracions, lloc habitual de reunió dels aficionats del Barça.