Porcar protagonista en la golejada al Kitchee

Futbol

Publicat el 13/ago/10 per Jordi Foix

Els futbolistes santcugatencs de l'Espanyol B, David López i Lucas Porcar, guanyen per 5 a 0 al Kitchee de Honk Kong. Porcar ha estat un dels protagonistes després de marcar 2 gols. D'aquesta forma el filial blanc-i-blau aconsegueix un bon resultat en la seva estrena a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

Golejada de López i Porcar al Kitchee de Honk Kong, amb dos gols del davanter santcugatenc. Porcar va marcar de penal després de provocar-lo ell mateix i més tard va aprofitar una assistència per anotar el segon. D'altra banda, l'altre santcugatenc, David López, no va marcar cap gol però va disposar d'una doble ocasió que va erra.

López va jugar els 90 minuts contra Kitchee, mentre que Porcar va ser substituit al minut 64.