Comencen la pretemporada mirant l'ascens

El Junior comença aquesta setmana la pretemporada

Futbol

Publicat el 17/ago/10 per Jordi Foix

El Junior F.C comença aquesta setmana la pretemporada per la campanya que ve i es marca com a objectiu l'ascens de categoria. Amb la nova restructuració del futbol català el club santcugatenc aspira a estar a la part alta de la classificació. Per aquesta temporada els blau-i-negres compten amb tres noves incorporacions segures i s'estan tancant els ultims serrells amb dos jugadors més .

El club santcugatenc inicia aquests dies la pretemporada per la temporada 2010-2011 amb l'objectiu d'assolir l'ascens després de la restructuració del futbol català. Per aconseguir aquesta fita el conjunt blau-i-negre ha fet tres noves incorporacions, el porter del Can Fatjó, Víctor Bea, el lateral esquerra Víctor Romà i l'ex del Sant Cugat Oriol. Algun jugador de les categories inferiors passarà a formar part del primer equip i el club està pendent de dos jugadors més per tancar la plantilla. Pel que fa a les baixes l'entrenador del Junior, Francesc Puig, esperarà a veure la pretemporada i decidirà.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, explica l'objectiu de l'equip per aquesta temporada.

Francesc Puig

Amb la nova restructuració volem pujar de categoria. El primer en puja dues, però és difícil tot i que intentarem estar a dalt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior juga el primer amistós de la pretemporada aquest cap de setmana contra el Can Fatjó.