Triomf històric de Toni Rodríguez amb el Santboià

Primer triomf a la categoria de bronze

Futbol

Publicat el 5/set/10 per Axel Camarasa

El davanter santcugatenc Toni Rodríguez ha col·laborat en la consecució del primer triomf de la història del Santboià a la Segona Divisió B de futbol. Els del baix Llobregat han derrotat (3-1) l'Atlètic Balears a la segona jornada de lliga. Mateix resultat ha aconseguit Joan Esteva amb l'Sporting Mahonés, mentre que el porter Fernando Maestro ha empatat amb l'Alcoià contra l'Ontinyent.

Amb 102 anys de vida i després de l'ascens a Segona B aconseguit la temporada passada, Toni Rodríguez i el Santboià han aconseguit el primer triomf de la temporada i la primera victòria del club en aquesta categoria. Dos gols de Peque i un del veterà Monti han estat suficients per imposar-se (3-1) a l'Atlètic Balears. Idèntic resultat de l'Sporting Mahonés dirigit per Joan Esteva contra l'Hospitalet. Els balears no coneixen la derrota en dues jornades i se situen en segona posició, darrere dels compatriotes del Mallorca B.

El porter de l'Alcoià, Fernando Maestro, ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero durant els noranta minuts contra l'Ontinyent. Finalment, empat sense gols i primer punt de la temporada pels valencians, que després d'estar molt a prop de pujar la temporada passada, no han començat amb bon peu.