Nou club de futbol local, el Valldoreix FC

Escut del club (Imtage del Facebook del club)

Futbol

Publicat el 22/set/10 per Carlos Catalan / Pablo Vazquez

Un grup d'amics de Sant Cugat ha fundat el Valldoreix Futbol Club, que debutarà aquesta temporada al grup 16 de Tercera Territorial. El vicepresident del club, Pedro Jordana, ha explicat, en una entrevista a Cugat.cat, que la major dificultat per crear l'equip ha estat aconseguir les instal·lacions per jugar els partits. A causa de la saturació dels camps municipals, el Valldoreix FC haurà de jugar a Vallvidrera.

El Valldoreix Futbol Club és l'evolució d'un equip de futbol 7 no federat format per un grup d'amics santcugatencs. Aquesta temporada, s'han decidit per fundar un club i federar-se. Aquest nou club santcugatenc, que està presidit per Ricardo Benguría, té un equip amateur i un altre de juvenil, amb 22 jugadors per plantilla, que defensaran una samarreta de colors blau-i-negres.

La saturació als camps de futbol municipals fa que els jugadors s'entrenin durant la setmana al camp de sorra del Col·legi La Farga i disputin els partits a Vallvidrera.

El vicepresident de l'entitat santcugatenca, Pedro Jordana, confesa que trobar instal·lacions on poder entrenar i jugar ha estat complicat.

Pedro Jordana

Buscar un camp ha estat el més difícil. Entrenar en sorra i jugar en herba és un handicap important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest nou club santcugatenc té com objectiu acabar ben classificat a la lliga i no descartar l'ascens de categoria.