Santasusagna es defensa

Imatge d'arxiu de Llorenç Santasusagna

Futbol

Publicat el 22/set/10 per Alex Fàbrega

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha respost a les declaracions del vicepresident de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, en les que criticava la notícia que els vermell-i-negres van difondre a la seva web després del derbi. Santasusagna considera fora de lloc l'actitud de Renieblas i defensa que ningú s'amaga sota l'article publicat.

El derbi entre el Junior i el Sant Cugat Esport que va finalitzar fa quatre dies encara continua fora del camp. L'article de la pàgina web del SantCu parlant del partit no va sentar bé al vicepresident de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, que en declaracions a Cugat.cat ha criticat l'actitud de l'equip vermell-i-negre i ha dit que hi ha algú que s'amaga sota la signatura dels articles.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, creu que les paraules de Renieblas estan fora de lloc.

Llorenç Santasusagna

Al SantCu cadascú té la seva funció i ningú s'amaga de res. No és cap comunicat, només és una notícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Santasusagna no té intenció de entrar en més polèmiques ja que considera que les relacions entre tots dos clubs són més que satisfactòries. A més, Santasusagna està segur que el president del Junior, Miquel Ranera, no hagués fet aquestes declaracions.