La Penya Mil·leni i la Penya Blaugrana Sant Cugat, a la 33a Trobada de Penyes de Sant Sebastià

Logo de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Futbol

Publicat el 5/oct/10 per Mireia Puente

La Penya Mil·leni i la Penya Blaugrana Sant Cugat estaran presents aquest cap de setmana a la 33a Trobada Mundial de Penyes Blaugranes que tindrà lloc a Sant Sebastià. El president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, considera que la part interessant d'aquestes trobades és veure les diverses formes d'entendre el barcelonisme que tenen les penyes assistents.

Tot i que divendres hi haurà un sopar de benvinguda, l'acte s'inaugura oficialment dissabte al matí després de la desfilada de totes les penyes participants. Rutes gastronòmiques i turístiques, així com una reunió oficial amb la directiva del Futbol Club Barcelona són les principals activitats que els penyistes tenen marcades a les seves agendes.

El president de la Penya Mil·leni Sant Cugat, Jaume Guixà, explica a Cugat.cat quina és la part interessant d'aquestes trobades.

Jaume Guixà

Una de les grans qualitats que té el FC Barcelona és les penyes. El món de les penyes és un món molt singular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La 33a trobada, que començarà divendres i acabarà diumenge, tindrà també un toc d'humor, que farà aflorar el sentiment blaugrana dels penyistes amb el passi del curt 'Chorreo. La gran broma del 2 a 6', dirigida per Francesc Cánovas.