Catalunya-Corea, a Can Magí

Imatges d'arxiu de la 1a Copa Catalunya-Corea

Futbol

Publicat el 9/nov/10 per Pedro Miserachs

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) organitza la 2a Copa Catalunya-Corea en categoria infantil, que es disputarà els dies 7 i 8 de desembre a la ZEM de Can Magí. Enguany, la gran novetat és la presència del RCD Espanyol, que completarà un quadre de participants format per dos equips de la selecció de Corea, la selecció Catalana, el FC Barcelona i l'infantil A de l'escola de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoitchkov. Representants d'alguns dels equips més importants de l'Estat estaran presents a la recerca de nous talents.

La 1a edició de la Copa Catalunya-Corea va mostrar un gran nivell entre els equips convidats. Fins i tot, un jugador de la selecció de Corea, Park Sheng Ho, va cridar l'atenció del FC Barcelona i ha acabat fitxant pel conjunt infantil blaugrana.

En aquesta nova edició, es vol tornar a repetir l'èxit de l'any passat i es compta amb un cartell de luxe, on la novetat serà la presència del RCD Espanyol en comptes de l'Escola de Futbol Hristo Stoichkov de Vilafranca del Penedès. La resta d'equips seran el FC Barcelona, la Selecció Catalana i la Selecció de Corea amb dos equips. Aquests seran els rivals de l'infantil A de l'escola de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoitchkov.

Un dels membres de l'organització del torneig, Pep Villar, destaca la importància d'aquest torneig, que compta amb la presència de clubs que vénen a veure joves promeses del futbol.

Pep Villar

Aquest any ens han trucat equips com el Vila-real CF, el València CF i el RCD Espanyol. Volen veure els jugadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dies abans de la disputa de la Copa Catalunya-Corea, tindrà lloc un campus de perfeccionament per als jugadors i tècnics coreans, amb la presència de membres de la Federació Catalana de Futbol.