Els alevins i benjamins de la PBSC juguen aquest cap de setmana a la ZEM la Guinardera

Imatge d'arxiu de la PBSC

Futbol

Publicat el 5/nov/10 per Pedro Miserachs

Quatre equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov (PBSC-EFHS), els alevins i benjamins A i B, es veuran desplaçats aquesta jornada a la ZEM de la Guinardera per la disputa del torneig de futbol internacional del Col·legi Europa a les instal·lacions de Can Magi. Els alevins jugaran dissabte a les nou del matí, mentre que els benjamins jugaran a dos quarts d'onze.

La necessitat de les instal·lacions de la ZEM de Can Magí per la disputa del Torneig Internacional del Col·legi Europa ha provocat que alguns equips de la PBSC-EFHS s'hagin de reubicar aquesta jornada en d'altres instal·lacions municipals per disputar els seus compromisos.

Els partits afectats són els que es juguen dissabte a primera hora del matí. És per això que els alevins A i B, jugaran a la ZEM la Guinardera a partir de les nou del matí. L'aleví A jugarà contra l'Olímpic Can Fatjo CE, mentre que l'aleví B ho farà contra el Joanenc FC.

Pel que fa els conjunts benjamins, disputaran els seus partits a partir de dos quarts d'onze del matí. El conjunt benjamí A jugarà contra l'EF Barberà Andalusia, mentre que el benjamí B s'enfrontarà al Santpedor CF. La resta d'equips de la PBSC-EFHS no es veuran afectats en els seus partits i jugaran a la ZEM de Can Magí o bé com a visitants.