Sorpresa i indignació per les paraules d'Amador

Projecte de les polèmiques instal·lacions

Futbol

Publicat el 5/nov/10 per Axel Camarasa

Els presidents del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, i del Mira-sol Baco, Joan Salabert, han expressat la seva indignació envers les declaracions del regidor d'Esports, Xavier Amador, en què assegurava que 'el nou camp poliesportiu de la Guinardera no podrà ser utilitzat habitualment pels clubs de futbol'. Les tres entitats utilitzen instal·lacions esportives municipals i fa temps que denuncien la saturació dels camps de futbol.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha avançat a Cugat.cat que les noves instal·lacions esportives que s'estan construint a la Guinardera 'aniran destinades a l'esport amateur' i en cap cas podran servir als clubs per 'augmentar el seu creixement'. Les declaracions han molestat els clubs, que confiaven en poder-ne fer ús de manera parcial.

En aquest sentit s'expressa el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, qui mostra la seva disconformitat amb les paraules d'Amador.

Llorenç Santasusagna

Estem saturats, les instal·lacions són insuficients. Se'ns havia dit que podríem utilitzar el camp i, per tant, no és una bona notícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda, el president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, rep contrariat la notícia i assegura que les declaracions s'han produït pocs dies després que se'ls assegurés que podrien disposar de l'espai.

Josep Maria Félez

Ha canviat d'opinió d'un dia per l'altre. Em sembla fatal i molt malament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per últim, el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, està sorprès per la decisió i declara que tractant-se d'unes instal·lacions municipals tenen el mateix dret que tothom a fer-les servir.

Joan Salabert

Em sorprèn molt perquè és municipal i, per tant, hauria d'estar a disposició de qualsevol activitat ciutadana i penso que els clubs hauríem de tenir dret a utilitzar-la. És una molt mala notícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La Coordinadora d'Entitats Esportives, en veu del seu president, Ignasi Bassó, ha fet saber que parlaran amb la regidoria per revisar l'ús que es vol fer d'aquesta nova instal·lació.