Porcar 'mulla' de nou

Futbol

Publicat el 20/nov/10 per Axel Camarasa

L'Espanyol B, amb David López i Lucas Porcar a les seves files, guanya el Gavà (5-2) i encadena dues victòries consecutives, i de passada, trenca la mala ratxa de sis jornades sense guanyar. Porcar ha entrat al segon temps i ha transformat el cinquè gol per al filial blac-i-blau, mentre López ha disputat els 90 minuts.

Triomf important per a l'Espanyol B davant un Gavà que ha anat a remolc durant tot el matx. Malgrat els tres gols d'avantatge dels blanc-i-blaus, els visitants han retallat distàncies amb un gol als últims minuts abans del descans. A la represa, ha entrat el santcugatenc Lucas Porcar, que ha aportat el seu granet d'arena en el definitiu cinquè gol.

Segona victòria consecutiva pel filial blanc-i-blau, que s'allunya de la zona de descens. A la propera jornada visiten el Prat, que ocupa la 7a posició.