El camp del Junior deixa de ser inexpugnable

Futbol

Publicat el 27/nov/10 per Axel Camarasa

El Junior ensopega per segona setmana consecutiva després de caure contra el Vallirana (1-4) i perd l'oportunitat de recuperar el lideratge del grup 3 de Primera Territorial. Els blau-i-negres no s'han trobat còmodes durant tot el partit davant un rival que ha demostrat un gran nivell de joc.

El Vallirana ha ofert un ritme molt alt de pilota i una gran qualitat individual en la zona d'atac. Els santcugatencs no han trobat opcions de passada fàcils i l'única manera d'aproximar-se a la porteria rival han estat les transicions directes a la davantera. Els visitants s'han avançat a la mitja hora de joc mitjançant Sanchís, que ha recollit una pilota rebotada pel pal. A la segona part, Pol Barceló ha aconseguit l'empat que donava esperances als blau-i-negres. El matx s'ha trencat i el Junior ha disposat d'algunes ocasions, però ha estat el Vallirana el que s'ha avançat de nou. Els santcugatencs han cercat l'empat, però a pocs minuts pel final els visitants han sentenciat. El capità de l'equip, Diego Álvarez, no amaga el malestar per la derrota i es mostra confiat per aconseguir els objectius.

Diego Álvarez

El vestidor està 'fotut', però hem de continuar amb l'objectiu de quedar entre els 10 primers. Anem partit a partit.

A la propera jornada visiten el Sitges, en una nova oportunitat per tornar al camí del triomf.