Félez i Guixà lamenten que Xavi no hagi guanyat la Pilota d'Or

Imatge d'ESPN Deportes

Futbol

Publicat el 10/gen/11 per Pablo Vazquez

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el president de la Penya Mil·leni Sant Cugat i excandidat a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà, han lamentat que Xavi s'hagi quedat sense la Pilota d'Or. Tots dos creuen que el de Terrassa mereixia el premi més que Leo Messi, tant per la seva temporada com per la seva trajectòria. Tot i no estar d'acord amb la decisió final, Félez i Guixà asseguren estar contents per la procedència blaugrana dels tres finalistes.

La cerimònia d'entrega s'ha celebrat dilluns a la tarda a Zuric i ha coronat Leo Messi com a millor jugador del món per segon any consecutiu, per davant dels seus dos companys d'equip Xavi Hernández i Andrés Iniesta. La decisió ha sorprès els presidents de les dues penyes culers de la ciutat, que desitjaven la victòria de Xavi.

El president de la Penya Mil·leni i excandidat a la presidència del club, Jaume Guixà, ha destacat l'èxit del Barça per tenir-hi tres finalistes, però reconeix estar una mica decebut.

Jaume Guixà

Els resultats són sorprenents. Jo confiava en que guanyaria Xavi. He quedat una mica decebut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda, el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, assegura que l'elecció ha estat injusta i també creu que Xavi ha estat el millor del 2010.

Josep Maria Félez

Semblava que seria l'Iniesta però hi ha hagut moltes pressions i li han donat al Messi. La meva preferència era Xavi, perquè ha fet un any per emmarcar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







On no s'han posat d'acord els presidents és en l'elecció de Mourinho com a millor entrenador. Félez creu que el portuguès mereix el premi pel seu triplet amb l'Inter de Milà, mentre que Guixà reconeix els seus mèrits esportius però opina que no el mereix per la seva actitud provocadora.