Tots a casa

Lucas Porcar, jugador de l'Espanyol B

Futbol

Publicat el 22/gen/11 per Pablo Vazquez

Els futbolistes santcugatencs de Segona B i Tercera afronten tots com a locals la 22a jornada de lliga amb els seus respectius equips. Dissabte, Gabri i Sobregrau tenen partit amb el San Roque davant el Lucena. Diumenge, Fernando Maestro juga amb l'Alcoià contra el Castelló, l'entrenador Joan Esteva rep el Sabadell amb l'Sporting Maonès, Toni Rodríguez juga amb el Santboià contra el Sant Andreu i Lucas Porcar i David López ho fan amb l'Espanyol B davant l'Amposta.

Al grup 4 de Segona Divisió B, els santcugatencs del San Roque de Lepe, Gabri i Sobregrau, s'enfronten a casa contra el Lucena. El San Roque està situat en zona de promoció d'ascens i rep un Lucena que és setè. El partit, dissabte a les cinc de la tarda.

Diumenge, al grup 3 de Segona Divisió B, l'Alcoià del porter santcugatenc Fernando Maestro rep el Castelló a les cinc de la tarda. Els d'Alcoi són quarts i volen oblidar la derrota de l'última jornada contra l'Ontinyent. Al migdia, l'entrenador santcugatenc Joan Esteva rep el Sabadell amb l'Sporting Maonès i el Santboià de Toni Rodríguez, cuer del grup 3, juga a casa contra el Sant Andreu.

A Tercera Divisió, l'Espanyol B, amb Lucas Porcar i David López, s'enfronta diumenge al migdia contra l'Amposta. Els barcelonins són vuitens i els ampostins són quinzens.