Benja juga, però no pot evitar la derrota i Migue salva un punt

Futbol

Publicat el 22/gen/11 per Axel Camarasa

El santcugatenc Benja ha disputat els últims minuts del partit del Barça B contra el Rayo Vallecano, però no ha pogut fer res per evitar la derrota blaugrana (1-2). Els madrilenys s'han avançat en el primer minut de partit i, tot i la igualada de Jonhatan Soriano, un gol d'Armenteros al minut 70 ha deixat el filial sense la segona victòria consecutiva. Per la seva banda, el Girona ha tret un punt al camp del Córdova (1-1) i es manté a la zona mitja de la taula.

El Rayo Vallecano ha demostrat perquè és un dels aspirants a l'ascens de categoria i ha superat un Barça B que s'ha trobat incòmode en tot moment sobre el terreny de joc. El gol inicial dels madrilenys ha descol·locat els blaugrana, que han aconseguit l'empat a la mitja hora de joc. En el tram final, el Rayo s'ha tornat ha avançar i el Barça ja no ha pogut fer res per puntuar.

Benja ha disputat els últims sis minuts, en un intent del tècnic Luis Enrique per aconseguir l'empat. Al final, derrota (1-2) i els blaugrana que no sumen la segona victòria consecutiva.

El Girona ha empatat en la seva visita al Nuevo Arcángel de Córdova. El gol inicial de Kiko Ratón l'ha neutralitzat el conjunt local i deixa als gironins a la part mitja de Segona Divisió.