Aguilar: 'Sempre hem vist David López com el substitut ideal de Moisés Hurtado'

Carlos Aguilar

Futbol

Publicat el 1/feb/11 per Pablo Vazquez

El representant del futbolista santcugatenc de l'Espanyol B David López, el també santcugatenc Carlos Aguilar, ha assegurat a Cugat.cat que el seu jugador és el substitut ideal de l'exdefensa perico Moisés Hurtado, ara al futbol grec. Aguilar creu que López té potencial per convertir-se en un referent de la talla del sabadellenc al club espanyolista. L'agent santcugatenc ha parlat també d'altres perles blanc-i-blaves a qui representa, com Rubén Duarte i Kiko Casilla, a qui veu triomfant tard o d'hora al primer equip de l'Espanyol.

David López és migcampista del filial blanc-i-blau i està gaudint d'oportunitats amb el primer equip aquesta temporada. El seu representant, el santcugatenc Carlos Aguilar, creu que López està preparat per agafar el relleu de l'exjugador blanc-i-blau Moisés Hurtado, a qui també representava abans de marxar a l'Olympiakos grec.

Carlos Aguilar

Des del primer moment sempre havíem vist el David com el substitut ideal per al Moisés.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carlos Aguilar també és l'agent d'altres futbolistes repartits per tot el futbol estatal i per les bases de clubs com el Villareal, l'Almeria, el Màlaga o el Reial Madrid. Al filial de l'Espanyol hi té altres jugadors amb projecció, com Rubén Duarte, a qui qualifica de substitut per la recent baixa de Victor Ruiz, i el porter cedit al Cartagena, Kiko Casilla, qui creu que pujarà al primer equip perico quan marxi Kameni.

Carlos Aguilar

El Kiko Casilla pot marcar una època a l'Espanyol. Si es concreta la venda de Kameni, pot estar l'any que ve al primer equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Pel que fa al futbol santcugatenc, Carlos Aguilar ha lloat la feina de base que fan els clubs de futbol santcugatencs, però ha reconegut que falta que algun primer equip de la ciutat pugi a una categoria més alta.