Marta fa miques la defensa montcadenca

Futbol

Publicat el 20/feb/11 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport femení guanya (4-1) l'Escola de Futbol Montcada en un gran partit de la davantera vermell-i-negra Marta, que ha aconseguit tres gols. Després d'uns primers minuts igualats, les santcugatenques han decantat la balança al seu favor gràcies a la inspiració en atac. Amb els tres punts es mantenen a la zona mitja alta de Primera.

Els assistents a la ZEM Jaume Tubau han pogut veure un recital en atac de la davantera vermell-i-negra Marta, que ha anotat tres gols i en podia haver fet algun més si no hagués estat per les aturades de la portera de l'Escola de Futbol Montcada, Davinia.

El matx però, ha començat amb un Montcada molt ben assentat al camp intentant arribar a la porteria del SantCu tocant la pilota. Però, a poc a poc, les santcugatenques s'han tret la son de les orelles i han començat a crear ocasions. En un contraatac, Marta ha fet el primer per les santcugatenques i dos minuts més tard, ha fet el segon. Però les de Montcada han retallat distàncies en la següent jugada mitjançant Roni i establint el 2 a 1 en el marcador.

En el segon temps, el control del joc ha estat pel SantCu i Mònica ha sentenciat el matx fent el tercer de llançament de falta. Un gol que ha deixat el partit molt de cara per les santcugatenques que han tingut nombroses ocasions d'ampliar l'avantatge. En una d'elles, Marta ha fet el quart i definitiu gol, tercer en el seu compte particular.

L'entrenador del Sant Cugat Esport femení, Tono Cadevall, comenta així la victòria de les seves jugadores.

Tono Cadevall

El partit ha estat dur al primer temps. Amb els nostres gols s'han sortit del partit i hem passat a dominar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La propera jornada les santcugatenques visiten el camp del Manresa, onzè classificat.