El Junior, únic equip santcugatenc que guanya a la Tercera Territorial

Imatge d'arxiu del Junior B

Futbol

Publicat el 27/mar/11 per Joan Garcia

El Junior B s'ha convertit en l´únic equip que ha guanyat a la Tercera Territorial després de superar (0-1) el Veteranos la Fundación i continua colíder del grup 15. En el mateix grup, la Farga cau golejada (8-0) al camp del la Planada, la Penya també perd (0-1) amb l'Escola de Futbol Ripollet i el Mira-sol A cau derrotat (0-4) amb la Marina. En el grup 14, el Mira-sol B perd (4-2) al camp del Viladecavalls.

Continua el cos a cos entre el Junior i l'Escola de Futbol Ripollet en el lideratge del grup 15 de la Tercera Territorial amb un empatat a 51 punts. Els santcugatencs s'han imposat de manera ajustada (0-1) al camp del Veteranos la Fundación. Pel que fa l'Escola de Futbol Ripollet també ha guanyat al camp de la Penya Blaugrana Sant Cugat (0-1). Els santcugatencs son setens. Més derrotes, el Mira-sol Baco A ha perdut (0-4) amb la Marina. Els mira-solencs ocupen la setena plaça. Finalment la Farga, novena, ha caigut golejada (8-0) al camp del La Planada.

En el grup 14, el Mira-sol Baco B ha perdut (4-2) al camp del Viladecavalls i es queda a set punts de la zona d'ascens. Els mira-solencs ocupen la quarta plaça.