El SantCu posa la directa a Segona Catalana

Futbol

Publicat el 10/abr/11 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport passa per sobre del La Munia (3-0) i acumula la quarta victòria consecutiva. Els vermell-i-negres han dominat el joc durant tot el partit i han anul·lat les possibilitats ofensives dels visitants. Claudi, per partida doble, i Carlos han estat els golejadors d'un SantCu que ha reafirmat la seva condició de segon classificat en un partit sòlid. Els de José Luis Duque retallen així tres punts del líder, el Junior, i ara els distancien nou punts.

Durant la primera meitat ja s'ha advertit com es desenvoluparia el guió del matx: el SantCu cercant amb encert la porteria rival i controlant molt bé la possessió de la pilota i el ritme del partit, sense deixar que el La Munia s'apropés a la porteria de Jota. Després de dues clares ocasions de gol que els locals no han pogut materialitzar, Claudi ha obert la llauna al minut 15 després d'aprofitar una jugada enrevessada dins l'àrea rival. A partir de llavors els visitants han intentat augmentar l'activitat ofensiva, però l'única ocasió amb perill ha estat un xut al pal al minut 55. Sis més tard, al 61, Carlos marcava el segon amb una jugada de nou embolicada a prop de la porteria del La Munia, i Claudi ha rematat el matx certificant el seu bon partit amb un xut després d'una bona jugada de Djailson. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, ha destacat la millora de la situació de l'equip respecte la temporada passada.

José Luis Duque

No només a nivell de resultats, sinó que la diferència respecte l'any passat també és a nivell esportiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquest resultat els vermell-i-negres es consoliden a la segona plaça i redueixen distàncies amb el líder, el Junior, que té ara nou punts d'avantatge respecte el SantCu. La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del cuer, el Martorell CF, per seguir sumant punts a la recerca de l'ascens matemàtic a Segona Catalana.