Destacada participació del Junior al MIC i a la Mecup

Entrega de premis del torneig Mecup amb els integrants del Junior

Futbol

Publicat el 26/abr/11 per Joan Garcia

Quatre equips del Junior han participat al MIC de Girona i a la Mecup de Menorca. L'aleví A i l'infantil B han disputat el MIC on han caigut a la fase final després de fer una molt bona primera fase de competició. De la seva banda, l'infantil A i el cadet B han caigut a la primera fase a la Mecup de Menorca.

Tot i les vacances de Setmana Santa, els equips de futbol del Junior no han aturat la seva activitat i han disputat dos torneijos. A la Costa Brava s'ha disputat el MIC, el torneig internacional més destacat de l'àmbit català. L’aleví A i l’infantil B han participat i tots dos han caigut eliminats a la primera fase. L’aleví iniciava amb triomf la seva participació davant el conjunt britànic del Shelbourne (3-1), victòria (3-1) contra el Fornells de Girona i derrota (1-0 ) amb una selecció de Qatar. Els santcugatencs es classifiquen segons, però perden a la fase final davant los Angeles Samba de California, i cauen eliminats.

L’infantil B empatava amb el Manizales colombià (2-2), després es va desfer del Dínamo de Kiev (1-0) i derrota amb els finlandesos de l'Inter Turku (3-0). Segons de grup i accés a la segona fase on cauen derrotats (5-0) davant el Girona.

L'altra participació dels equips del Junior ha estat a la Mecup de Menorca. L’infantil A guanya (2-0) el Ferreries, a la Penya Blanc Blava d’Eivissa (3-0), i al Pla de na Tesa (10-0), ,però cau amb els veneçolans de l'Acadèmia Emeritense (2-1) i no ens classifiquen per la següent fase ja que només passava el primer.

I finalment el cadet B comencçava amb triomf (2-0) davant el Pla de na Tesa, victòria (1-0) contra el Nottingam Forest i derrota (3-1) amb el Mallorca, campió de Divisió d’Honor de Balears. I dues desfetes contra el Dosa (3-0) i la Penya Ciutadella (3-2). Per acabar victòria (3-1) contra l’Academia Emeritense veneçolana. Segons de grup i sense accés a la següent fase.