40 anys d'història del Mira-sol Baco en fotografies

Imatge de l'exposició

Futbol

Publicat el 30/abr/11 per Alex Fabrega

El Mira-sol Baco ha presentat aquest matí l'exposició fotogràfica sobre els 40 anys d'història de l'entitat. Sota el lema '40 anys del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco' s'ha obert al Casal Cultural de Mira-sol un recull d'imatges sobre el passat del club. El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert i el regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, han destacat la importància de recordar el passat.

El CFU Mira-sol va celebrar els 40 anys de la seva fundació el dimarts 26 d'abril. En motiu d'aquesta efemèride el club ha obert una exposició fotogràfica al Casal Cultural de Mira-sol amb imatges dels diferents equips que s'han format al llarg de quatre dècades. A més, l'entitat mirasolenca ofereix una xerrada amb el títol 'Ser només pares' del psicòleg del Centre d'Alt Rendiment Pep Marí i durant el mes de maig oferiran un curtmetratge amb el nom '6 contra 6'. El president del CFU Mira-sol Baco, Joan Salabert, explica l'objectiu de l'esdeveniment.

Joan Salabert

Repescar la memòria perquè la gent vegi que no vam començar abans d'ahir. Per això hem exposat les fotografies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda, el regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, en substitució del regidor d'esports, Xavier Amador, ha destacat l'importància de recordar el passat.

Jordi Puigneró

És molt important que els clubs i entitats facin memòria perquè ens ajuda a entendre el nostre passsat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'exposició fotogràfica finalitzarà el dimarts vinent i a la 8a edició del torneig de futbol participaran equips del nivell de l'Espanyol, el Terrassa i l'Europa.