L'Alcoià inicia la segona eliminatòria d'ascens a Segona contra l'Eibar

Imatge d'arxiu de Fernando Maestro

Futbol

Publicat el 4/jun/11 per Pedro Miserachs

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, juga aquest diumenge a les vuit del vespre el primer partit de la segona eliminatòria per l'ascens a Segona A contra l'Eibar. Els alacantins reben al seu estadi, El Collao, el conjunt basc, que sent primer de grup a la lliga regular, va caure contra el Sabadell a primera ronda.

El conjunt de Fernando Maestro s'enfronta amb un dels equips més forts dels vuit que resten en aquests play-off d'ascens. L'Eibar, entrenat per Manix Mandiola, és un equip rocós però amb jugadors amb qualitat i experiència a categories superiors com Manolo Lanzarote o Raúl Gañán. L'Alcoià arriba a l'eliminatòria amb la moral d'haver eliminat un conjunt de molta qualitat com és el Reial Madrid Castilla. Els alacantins volen aconseguir un bon resultat a casa per arribar al partit de tornada a Ipurua amb garanties per passar l'eliminatòria.

La resta d'eliminatòries les juguen l'Alavés contra el Lugo, el Mirandés contra el Badalona i el Guadalajara contra el Sevilla Atlético.