El Junior accedeix a 3a ronda de la Copa Catalunya

Imatge d'arxiu del Junior

Futbol

Publicat el 4/jun/11 per Pedro Miserachs

El Junior guanya (1-3) el Santa Maria de Montcada i passa a 3a ronda de la Copa Catalunya en un matx on el públic local ha apretat molt i l'àrbitre ha donat per finalitzat el partit a falta d'un minut per les protestes dels locals després del tercer gol dels santcugatencs. Diego, Moha i Oriol han estat els golejadors pel Junior.

El Junior continua endavant en la Copa Catalunya després de superar a un rival complicat com el Santa Maria de Montcada. El conjunt de Montcada ha tingut el suport dels seus seguidors a la grada que l'han esperonat en tot moment malgrat la superioritat dels santcugatencs durant tot el partit. En el primer temps, el capità Diego ha avançat al Junior amb un espectacular cop de cap. Abans d'arribar al descans, Moha ha fet el segon després d'una bona jugada per banda dreta.

En el segon temps, el Santa Maria de Montcada ha retallat distàncies amb un gol que els santcugatencs han protestat per considerar que el jugador local estava en fóra de joc. Amb aquest gol el Santa Maria de Montcada ha pressionat més ficant-se en el partit. A falta de tres minuts pel final, Oriol ha aconseguit el tercer i definitiu gol pels santcugatencs amb una espectacular xut des de 30 metres. Un gol que ha provocat les protestes dels locals a l'àrbitre que ha decidit donar per finalitzar el matx a falta d'un minut.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, està satisfet del rendiment dels seus jugadors en aquest partit.

Francesc Puig

He jugat millor a la primera part. La segona part ha estat més complicada i hem tingut que patir i competir, però seguim guanyant.

Ara els santcugatencs esperen rival a la 3a ronda de la Copa Catalunya.