Tanquen un bon any amb victòria

Imatge d'arxiu de Benja

Futbol

Publicat el 4/jun/11 per Pedro Miserachs

El Barça B de Benja i el Girona de Migue finalitzen la temporada amb victòria després de superar a Rayo Vallecano i Còrdova respectivament. Els blaugranes amb Benja sortint des de la banqueta aconsegueixen superar el Rayo Vallecano (2-3) i finalitzen tercers a la classificació. Per la seva banda el Girona guanya (2-1) el Còrdova i finalitza a la zona mitja de la taula.

Benja ha disputat els primers 45 minuts de la victòria del filial blaugrana davant el Rayo Vallecano (2-3). Tello en dues ocasions i Jonathan Soriano han estat els golejadors del conjunt entrenat per Luis Enrique que ha hagut de remuntar el gol inicial del local Piti. Amb el resultat favorable d'1 a 3 pel Barça B, Trejo ha escurçat diferències i ha donat emoció als darrers minuts del partit. Amb aquesta victòria el Barça B finalitza tercer amb 71 punts. La propera temporada Luis Enrique no continuarà com a tècnic del filial i serà Eusebio Sacristán que el dirigirà. Els blaugranes han fet una excel·lent temporada amb una gran aportació de Jonathan Soriano que ha estat pitxitxin amb 32 gols. El santcugatenc Benja ha jugat 21 partits en els que ha anotat cinc gols.

Pel que fa al Girona, el santcugatenc Migue no ha disputat cap minut en la victòria del seu equip (2-1) contra el Còrdova. Els gironins s'han avançat amb un gol de Serra que ha neutralitzat Dañobeitia pel Còrdova. Finalment, Kiko Ratón ha donat la victòria als gironins que finalitzen a la mitja taula amb 57 punts. Migue ha disputat 33 partits sent un dels fixes a la defensa del Girona.