Benedito: 'Florentino Pérez ha de ser nomenat persona no grata al Camp Nou'

Imtage d'arxiu

Futbol

Publicat el 20/jun/11 per Pablo Vazquez

L'excandidat santcugatenc a la presidència del Barça, Agustí Benedito, creu que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, hauria de ser nomenat persona no grata al Camp Nou. Benedito atribueix a Florentino Pérez els atacs constants de l'equip blanc vers el Barça al llarg de la temporada i els qualifica d'indignants.

L'excandidat ha ofert una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya en la qual ha considerat que el màxim dirigent del Reial Madrid hauria de ser declarat persona non grata a la llotja del Camp Nou. Benedito, que va ser el segon candidat més votat a les eleccions blaugranes, ha assegurat fer costat al president del Barça, Sandro Rosell, però creu que aquest hauria d'haver actuat de manera més ràpida i contundent davant els constants atacs del club blanc al llarg de tota la temporada. El santcugatenc ha definit les accions del Madrid com a indignants i per això demana que no es permeti l'entrada del seu president al Camp Nou fins que no rectifiqui.

Benedito ha aprofitat també per criticar la reducció del pressupost a les seccions no professionals del club i l'acord amb Qatar Foundation. L'excandidat assegura que la directiva de Rosell hauria d'haver actuat amb més transparència en aquestes decisions.