Triplet per Pol Calvet

Futbol

Publicat el 26/jun/11 per Pedro Miserachs

El futbolista santcugatenc del juvenil A del FC Barcelona Pol Calvet guanya la Copa del Rei (2-0) davant l'Espanyol en un matx que s'ha disputat a l'Alfonso Murube de Ceuta. Calvet, que no ha disputat ni un minut en aquesta final, ha vist com els seus companys Deulofeu i Gustavo sentenciaven el partit abans d'arribar al descans. Amb aquest títol, Calvet i els seus companys sumen el tercer títol de la temporada amb la Lliga i la Copa de Campions.

L'equip de Pol Calvet ha posat el colofó a una temporada espectacular sumant un nou títol per tancar l'any amb un triplet. En aquesta ocasió Calvet no ha disposat de minuts contra l'Espanyol en un matx en que el Barça ha mostrat la qualitat de jugadors com Deulofeu, Espinosa o Rafinha que han tingut el control del joc sobretot en el primer temps, on han gaudit de clares ocasions i on Deulofeu en el minut 11 i Gustavo en el 32 han sentenciat el matx abans d'arribar al descans.

En el segon temps, el joc s'ha igualat i l'Espanyol ha tingut ocasions per retallar distàncies, però el porter blaugrana, Unzué, ha estat encertat. Al final, victòria pel juvenil blaugrana que tanca l'any amb els títols de campió de Lliga, Copa de Campions i Copa del Rei.