L'infantil del SantCu guanya la Cerdanya Cup

L'infantil del SantCu, campió de la Cerdanya Cup

Futbol

Publicat el 26/jun/11 per Pedro Miserachs

El conjunt infantil del Sant Cugat Esport venç a la Cerdanya Cup disputada aquest cap de setmana a Puigcerdà. Per la seva banda els dos conjunts del Mira-sol Baco que han participat en aquest torneig el cadet i el juvenil, han finalitzat penúltim i últim respectivament en la seves categories.

El nens de l'infantil vermell-i-negre han participat contra equips com el Sant Andreu, el Sant Ildefons, el La Salle Bonanova, el Puigcerdà i el Vilafranca contra els que han jugat la final i han superat en els penals després de l'empat a zero en el temps reglamentari.

De la seva banda el Mira-sol Baco no ha tingut la mateixa sort que l'infantil del SantCu i no han finalitzat en les posicions capdavanteres del campionat. El juvenil ha finalitzat en darrera posició en un torneig on ha tingut com a rivals el Bellver, el Cerdanya, el Puigcerdà, el Vilafranca i la Damm. El cadet jmira-solenc no ha tingut molta més sort davant el Nàstic de Tarragona, Vilassar de Mar, l'equip Gerard Piqué-3, el Santa Eulàlia de Ronçana i el Puigcerdà, tot i que ha finalitzat un lloc per endavant, penúltim.