Maestro puja a Segona A amb l'Alcoià

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 26/jun/11 per Pedro Miserachs

El futbolista santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, aconsegueix l'ascens a Segona A després d'empatar a zero a Lugo i fer valer així l'1 a 0 de l'anada. Els alacantins tornen a la divisió de plata del futbol espanyol 44 anys després havent superat el Reial Madrid Castilla, l'Eibar i el Lugo en les eliminatòries dels play offs d'ascens.

L'Alcoià jugarà la propera temporada a Segona A i el seu porter, el santcugatenc Fernando Maestro tornarà a la categoria de plata del futbol espanyol set temporades més tard després d'haver militat a la categoria amb el Terrassa fins el 2004.

El conjunt alacantí no només ha fet valer l'avantatge d'1gol a 0 de l'anada si no que ha aconseguit vèncer també a l'Anxo Carro gallec per 0 gols a 1. Els alacantins han fet el gol de la victòria mitjançant César Remón. Un triomf que fa que l'equip d'Alcoi ascendeixi a la Segona A 44 anys després i ho farà amb el CE Sabadell, el Reial Múrcia i el CD Guadalajara, que amb la victòria (1-2) al camp del RCD Mirandés ha fet valer el valor doble dels gols a camp contrari després de la victòria dels burgalesos (0-1) a Guadalajara a l'anada.