Condal tomba Escuer a les eleccions de l'Espanyol

Futbol

Publicat el 13/jul/11 per Pablo Vazquez

El santcugatenc Romà Escuer ha perdut les eleccions a la presidència de l'Espanyol. La seva candidatura, la de la Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE), s'ha quedat en el 3,3% dels vots. El vencedor ha estat Ramón Condal, que ha arrasat amb un suport del 94,4% i es converteix en el 26è president blanc-i-blau.

La lluita per agafar el relleu de Daniel Sánchez Llibre ha acabat aquest dimarts amb la Junta General Extraordinària d'Accionistes de l'Espanyol, que ha votat el fins ara vicepresident del club Ramón Condal com a nou màxim mandatari.

Els dos candidats, Condal i Escuer, han tingut temps de fer una presentació dels seus projectes de club abans de la votació. El santcugatenc ha exposat un model basat en el canvi de cicle i en l'equilibri econòmic i esportiu. Tot i la bona rebuda que han tingut les seves idees entre els presents, les votacions han decantat la balança contundentment cap a la candidatura de Ramón Condal.

Romà Escuer ha valorat els resultats a la sala de premsa de Cornellà-El Prat. Segons ell, el percentatge d'accions que els ha votat és molt baix però un de cada quatre ha apostat per ells i creu que és una dada molt positiva.

Romà Escuer

Nosaltres no podíem aspirar a grans percentatges. Però insisteixo en què un 25% dels accionistes ens han votat i estem molt satisfets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'acte ha servit també de comiat per al fins ara president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, que deixa el club després de dirigir-lo durant 14 anys. Els accionistes presents han mostrat el seu afecte pel president sortint i han votat, amb una àmplia majoria, la candidatura continuïsta de Condal com a vencedora de les eleccions.