Empat en el derbi entre santcugatencs

Javi Pérez en una entrevista a Cugat.cat

Futbol

Publicat el 1/ago/11 per Pedro Miserachs

El Rubí del santcugatenc Toni Rodríguez i l'Hospitalet del resident a Sant Cugat Jordi Vinyals i Javi Pérez, empaten a dos gols (2-2) en l'amistós disputat al municipal de Can Rosès rubinenc. El matx ha estat molt físic i el conjunt local ha aconseguit empatar en els darrers minuts un partit que s'havia posat molt coll amunt pels rubinencs abans d'arribar al descans.

Rubí i l'Hospitalet han continuat amb la seva preparació per les seves respectives temporades a Tercera i Segona B. Els rubinencs, amb el santcugatenc Toni Rodríguez com a suplent, han sorprès primer als riberencs i s'han avançat en el minut 12 mitjançant Rubén Epitié. Però l'Hospitalet de Vinyals i Pérez ha sabut reaccionar i abans d'arribar al descans ha donat la volta al marcador per mitjà de Aday i Sergio Cirio.

En el segon temps, Toni Rodríguez ha saltat al camp i en el minut 72 el seu equip ha aconseguit empatar mitjançant Juan Carlos. Al final s'ha arribat amb empat un matx que s'ha jugat amb molta intensitat i que ha servit perquè tots dos equips continuïn posant a punt els seus engranatges de cara a la propera temporada.