El Girona de Benja i Migue tomba el líder

Futbol

Publicat el 6/nov/11 per Pedro Miserachs

El Girona de Benja i Migue supera l'Hércules (1-0) a la 12a jornada de Segona A. En els altres dos partits amb presència santcugatenca ni l'Alcoià de Fernando Maestro ni el Vila-real B de Lucas Porcar poden aconseguir la victòria.

El conjunt gironí suma la segona victòria de la temporada amb un gol de Coro en el minut 80. Amb Migue a l'onze inicial i Benja sortint des de la banqueta en el minut 73, els gironins han superat a l'Hércules que, tot i sumar la primera derrota de la temporada, continua líder.

A Alcoi, Fernando Maestro i els seus companys de l'Alcoià han empatat amb l'Alcorcón (0-0) i es mantenen un punt per sobre del descens. De la seva banda, el Vila-real B amb Lucas Porcar a l'onze inicial, cau (3-0) al camp de l'Elx i s'apropa al descens empatat a 11 punts amb l'Alcoià.