El SantCu femení és líder gràcies a la victòria contra el Suburense

Futbol

Publicat el 13/nov/11 per Arantxa Fernández

El Sant Cugat Esport (SCE) femení s'emporta la victòria davant del Suburense (1-0) i es col·loca primer en la classificació. Les vermell-i-negres han dominat tot el partit però només han pogut marcar en una ocasió. Les sitgetanes han mostrat un joc defensiu i han xutat poc a porteria.

El SantCu femení ha fet els deures. Les santcugatenques han aconseguit els tres punts i són líders de la competició. La victòria, però, s'ha fet esperar. Les vermell-i-negres han tingut nombroses ocasions al llarg del partit, especialment a la primera part. però no ha estat fins el minut 70 quan Lorena, amb la col·laboració de la portera sitgetana, ha marcat l'únic gol del partit.

L'entrenador de les santcugatenques, Tono Cadevall, ha confesat que l'equip ja estava preparat per rebre un equip a la defensiva.

Tono Cadevall

És un equip que ha perdut moltes jugadores de la temporada passada i això fa que es tanquin molt

A més del joc defensiu, el Suburense ha mantingut un joc dur amb diverses faltes que han deixat algunes jugadores a terra, com el cas de Lali que ha hagut de sortir fora del camp durant uns minuts. Malgrat els ensurts, les santcugatenques no s'han arronssat i han plantat cara a rival que s'enfonsa en la classificació.

El SantCu juga al camp del Lloret en la jornada vinent. Serà dissabte a quarts de sis de la tarda.