El santcugatenc Josep Sené s'ha entrenat amb el primer equip del Reial Madrid

Imatge de Señé durant l'entrenament amb el primer equip (Font: Web del Reial Madrid)

Futbol

Publicat el 15/nov/11 per Àlex Masana

El jugador del Reial Madrid C Josep Sené s'ha posat a les ordres de Jose Mourinho a l'entrenament d'aquest dilluns marcat per les baixes per les seleccions de la primera plantilla blanca. El santcugatenc ha pogut gaudir d'uns minuts al costat de jugadors com Nuri Sahin, José Callejón o Lass Diarra.

El santcugatenc Josep Sené que fa dues temporades va fitxar per al tercer equip del Reial Madrid ha estat convocat aquest dilluns per completar la llista de jugadors per realitzar la sessió d'entrenament del primer equip blanc. L'ex del Terrassa, del Junior i del Josep Maria Gené ha treballat amb partits en camp petit i amb exercicis de passada. Señé explica les sensacions d'entrenar-se amb el primer equip del Madrid.

Josep Señé

En realitat, no hi ha una diferència abismal. Hi ha diferència amb el ritme de joc

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i aquesta sessió amb el primer equip, Señé tornarà als entrenaments amb el seu equip, el Reial Madrid C, i seguirà lluitant per fer-se un lloc en l'onze titular del tercer equip blanc. L'equip del jugador santcugatenc se situa quart en zona de promoció d'ascens a la Segona Divisió B.