El SantCu i el Barça es veuran les cares tres vegades aquesta jornada

Imatge d'arxiu de l'aleví A del SantCu. Font:www.santcu.cat

Futbol

Publicat el 30/nov/11 per Pedro Miserachs

Els equips inferiors del Sant Cugat Esport i el FC Barcelona s'enfronten en tres ocasions aquest cap de setmana. L'infantil A vermell-i-negre juga a la Ciutat Esportiva del Barça dissabte a les dotze, en partit corresponent al grup 2 de la Primera Divisió. En categoria aleví i també a la Primera Divisió, doble enfrontament entre els equips A i B de tots dos conjunts dissabte al matí a la ZEM Jaume Tubau.

Mirant la classificació, dos dels tres duels es preveuen molt igualats. En categoria infantil, el Barça és tercer amb 18 punts mentre que el Sant Cugat Esport és cinquè amb 17. Tots dos equips estan a la part alta del grup 2 de Primera Divisió. Una situació molt similar és com es troben els alevins A de tots dos equips en el grup 1 de Primera Divisió. En aquest cas, els santcugatencs estan tres punts per sota dels blaugrana. El Barça és segon amb 27 punts mentre que els vermell-i-negres són tercers amb 24.

Menys igualat es preveu el duel entre els alevins B de tots dos conjunts enquadrats en el grup 2 de Primera Divisió. En aquest cas, el Barça és líder amb 25 punts mentre que els santcugatencs són tretzens amb sis punts.

La ZEM Jaume Tubau acollirà dissabte els dos duels de categoria aleví, el primer a un quart d'onze del matí i el segon a dos quarts de dotze. Els infantils jugaran dissabte a partir de les dotze a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona.