El Club de Futbol Damm guanya la tercera edició de la Copa Catalunya Corea

Futbol

Publicat el 8/des/11 per Jordi Foix

El Club de Futbol Damm s'emporta la tercera edició de la Copa Catalunya Corea després de guanyar (1-0) l'Espanyol en la final. El tercer lloc ha estat per al Futbol Club Barcelona que ha golejat (1-5) la selecció de Corea A. La competició s'ha disputat a la ZEM de Can Magí, camp de l'organitzador, la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Victòria per la mínima de la Damm gràcies a un gol de córner quan faltaven dos minuts pel final del partit. El matx ha estat dominat des del principi pels cervesers i no ha estat fins després de rebre el gol que l'Espanyol ha accelerat per buscar el gol de l'empat. Al final però, victòria per al vermell-i-blancs i campions d'aquesta tercera edició de la Copa Catalunya Corea. En el partit per al tercer i quart lloc, el Futbol Club Barcelona s'ha imposat de forma clara a la selecció de Corea A, que ha jugat amb molta intensitat, però no ha pogut fer res davant uns blaugrana liderats pel seu capità, Oriol Busquets.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, es mostra satisfet d'aquesta edició.

Josep Maria Félez

El nivell ha estat molt alt i hi ha hagut molta intensitat al camp i a la grada. M'agrada veure el camp ple i gaudint del bon futbol.

En aquesta Copa Catalunya han participat fins a sis equips, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Club de Futbol Damm, l'Espanyol, el Barça i dos combinats de la selecció de Corea. Xung Hung Hok, de la selecció de Corea A ha estat nomenat millor jugador del torneig.