La davantera santcugatenca Marta Sagol marca un hatt-trick en el seu retorn a la Jaume Tubau

Futbol

Publicat el 22/des/11 per Àlex Masana

La jugadora santcugatenca Marta Sagol torna a jugar a la ZEM Jaume Tubau després de tres mesos a l'MC Sant Cugat de futbol sala. La davantera va anotar tres dianes en el dia del seu retorn al camp on ha jugat les últimes sis temporades.

La davantera va decidir obrir nous horitzons futbolístics i provar sort a l'equip santcugatenc de futbol sala que milita a la Divisió d'honor femenina. Sagol ha deixat l'equip en la quarta posició després de deu jornades. El tècnic santcugatenc, Tono Cadevall, valora la reincorporació de la santcugatenca.

Tono Cadevall

Ja sabem quin és el seu punt fort. Les poques pilotes que toqui saps que marcarà alguna.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els primers minuts de Sagol van ser a Lleida en la derrota de l'equip vermell-i-negre per (5-0) al camp de l'AEM Lleida. Aquest diumenge però, Sagol va estrenar titularitat i va marcar tres gols contra la Unificación Prat, equip de mitja taula de la Preferent femenina. La davantera vermell-i-negra, Marta Sagol, explica les millores de l'equip respecte la seva última etapa.

Marta Sagol

El nivell de l'equip ha pujat bastant, hi ha gent nova, s'està treballant bé i s'està notant al camp.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La ratxa no podrà seguir fins al primer cap de setmana de gener quan es reprengui la lliga després de les vacances nadalenques. La davantera serà una peça clau en la plantilla de Cadevall si l'equip vol assolir el seu tercer ascens consecutiu.