El Girona busca sorprendre l'Hércules amb Migue sancionat

Migue es perdrà el partit per sanció

Futbol

Publicat el 6/abr/12 per Pedro Miserachs

El Girona dels santcugatencs Benja i Migue vol puntuar per tercera jornada consecutiva en la seva visita aquest divendres a les nou de la nit al camp de l'Hércules que és sisè. Els gironins, amb la baixa de Migue per sanció, volen aprofitar la bona dinàmica en què ha entrat l'equip des de l'arribada de Salamero i intentar apropar-se a la salvació davant un Hércules que acumula dues derrotes consecutives.

L'equip de Benja i Migue lluita per sortir dels llocs de descens i ha sumat quatre dels darrers sis punts possibles. El tècnic gironí Javi Salamero no podrà comptar amb un fix a la defensa, el santcugatenc Migue, que està sancionat. Qui sí que podrà formar part de l'onze inicial i es preveu que així sigui és Benja. Els gironins sembla que aixequen cap, tot i que encara estan en posicions de descens amb 27 punts.

De la seva banda, l'Hércules, un dels aspirants a l'ascens, és sisè amb 51 punts i passa per una ratxa negativa en perdre els dos darrers partits, contra el Nàstic de Tarragona (1-3) i el Córdova (3-1). L'equip de Mandià és un dels conjunts més potents de la categoria i no pot deixar escapar punts si vol arribar al play-off d'ascens a Primera. El matx es disputa al José Rico Pérez d'Alacant aquest divendres a partir de les nou de la nit.