La Penya Blaugrana Sant Cugat entrega 25 insígnies als socis més veterans

Imatge de l'acte

Futbol

Publicat el 15/abr/12 per Arantxa Fernández

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) lliura la insígnia de plata a 25 socis que porten més 25 anys vinculats a l'entitat. L'acte, celebrat a l'Aula Magna del Conservatori de música de la ciutat aquest diumenge a les cinc de la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i membres de la comissió social del Futbol Club Barcelona, entre d'altres personalitats.

Per segona vegada, la PBSC ha volgut oferir un homenatge als socis que porten més de 25 anys vinculats a l'entitat. La primera vegada que es va reconèixer la fidelitat dels socis va ser el 2005, quan es van lliurar una cinquantena d'insígnies. Entre les personalitats destaca Pere Valentí Mora, porter del Futbol Club Barcelona en el triomf per 0-5 contra el Madrid l'any 1974. L'acte ha comptat amb l'actuació del Quintet de Vent de l'OBC, format per músics que pertanyen a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, que han interpretat peces tradicionals. El president de la penya, Josep Maria Félez, ha destacat l'esforç que han fet tots els homenatjats per assistir a l'acte.

Josep Maria Félez

Ha fet molt mal temps però han assistit molts socis, fins i tot alguns que no estaven guardonats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La PBSC ha volgut fer l'entrega d'una insígnia més a l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa. Conesa, ha felicitat l'entitat i ha destacat la importància que un grup de persones hagin mantingut la seva fidelitat de més d'un quart de segle a una institució i uns colors.

Mercè Conesa

És important donar valor a la fidelitat d'unes persones que viuen un colors i estimen la seva terra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per acabar la celebració, el dia de Sant Jordi a les set de la tarda es farà la presentació d'un mural al patí de la seu de la penya. El president no ha volgut dir quina és la temàtica de la pintura perquè vol que es conegui en el moment de l'acte.