El SantCu goleja el Moja i segueix una setmana més esperant la derrota de l'Horta

Futbol

Publicat el 15/abr/12 per Àlex Masana

El Sant Cugat Esport derrota contundentment el Moja (5-1) en un partit marcat per un penal i l'expulsió del porter visitant en el minut sis de partit. Un gol de Raimon, un de Carlos, un de Juanito i dos de Burgos han donat la victòria als santcugatencs que segueixen segons a cinc punts de l'Horta.

Victòria contundent del Sant Cugat Esport que segueix esperant la punxada del líder, l'Horta. El partit contra el Moja, corresponent a la 27a jornada del grup 3 de Segona Catalana, ha estat molt condicionat per un penal del porter visitant sobre Claudio que ha comportat l'expulsió del jugador del Moja. Raimon ha transformat la pena màxima i ha iniciat la golejada santcugatenca. En ple domini local, Carlos ha fet el segon gol després d'una bona jugada col·lectiva de l'equip vermell-i-negre. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, ja començava a pensar en el pròxim partit contra el Begues i ha donat entrada a Uri per Toni, que havia vist una targeta groga. Burgos ha fet el tercer quan el partit superava la mitja hora de joc i tres minuts després ha marcat la quarta diana i la segona del seu compte particular. La defensa visitant feia aigües i Juanito ho ha aprofitat per fer el cinquè després d'una errada del defensa central penedesenc.

En la represa, l'equip vermell-i-negre ha seguit dominant la possessió de pilota i ha adormit la pilota esperant que pasessin els segons 45 minuts. Duque ha donat entrada a jugadors menys habituals com Isidre o Adri Mas, i fins i tot ha fet jugar un quart d'hora a Jona, el porter suplent. El Moja s'ha vist perjudicat de nou per l'arbitratge i ha vist com el col·legiat expulsava a Àlvar per doble targeta groga. Els atacants santcugatencs podrien haver ampliat la diferència en el marcador, però la falta de punteria i el travesser ho han evitat. El que sí ha estat encertat ha estat el Moja, que a les acaballes ha fet el gol de l'honor. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, valora l'importància de l'expulsió del porter rival.

José Luis Duque

El partit se'ns ha posat molt de cara amb l'expulsió del porter i després tot ha anat molt bé. La primera part ha solucionat el partit més fàcil del que esperàvem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb aquesta victòria el Sant Cugat segueix ferm en la persecució del líder, l'Horta, que segueix a cinc punts dels vermell-i-negres. La setmana vinent, els santcugatencs visiten el camp del Begues, rival de la part mitja de la taula.