L'escola de futbol de la Penya Blaugrana Sant Cugat obre inscripcions amb el sostre als 100 nens

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 24/abr/12 per Axel Camarasa

La Penya Blaugrana Sant Cugat obre el període d'inscripcions per a nens i nenes nascuts entre el 2005, 2006 i 2007 i es marca el sostre fins als 100 nens. Per a formalitzar la matrícula es pot trucar via telefònica, enviar un correu electrònic a escola@pbsantcugat.com o presencialment a les oficines de l'escola a les instal·lacions municipals de Can Magí. El president de l'entitat, Josep Maria Félez, ha afirmat que les instal·lacions poden assumir el volum de nens.

El club santcugatenc obre la incorporació de nous jugadors per a la temporada vinent de cinc, sis i set anys. Tots aquells interessats poden dirigir-se a l'entitat via telèfonica, marcant el 93 583 6239, per internet al correu escola@pbsantcugat.com o formalitzar la inscripció a les oficines de Can Magí. El seu horari d'atenció és de dilluns a divendres de sis a nou de la tarda. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica que, tenint en compte que un gran gruix de nens deixen l'escola per passar a ser benjamins, l'escola queda oberta a aquells que vulguin però mantenint una xifra màxima d'entre 90 i 100 nens.


Josep Maria Félez

Molts d'aquests nens passen a categoria benjamí i per tant tenim molta obetura a l'escola, però està limitat entre 90 o 100 nens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Félez ha afirmat que, de moment, les instal·lacions de la ZEM de Can Magí possibilitaran que el club suporti el volum de nens de l'Escola de Futbol Hristo Stoixtkov. Pel que fa al problema de la ZEM de Can Magí amb les arrels dels arbres, Félez ha explicat que el club s'ha de posar en contacte amb l'Ajuntament per concretar-ne la solució.