Agraïment unànime a la feina de Pep Guardiola i confiança en Tito Vilanova

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 27/abr/12 per Axel Camarasa

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el president de la Penya Mil·leni Sant Cugat i exprecandidat a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà, comprenen el comiat de Josep Guardiola com a tècnic del FC Barcelona i li agraeixen la feina feta durant els últims quatre anys. Pel que fa al seu relleu, Tito Vilanova, tots dos coincideixen a destacar que és la peça que millor pot garantir la continuïtat del projecte blaugrana.

El màxim responsable de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, comparteix el desgast físic que es pateix en el món del futbol i entén que Guardiola vulgui fer una passa enrera i mirar de recuperar energies. Tanmateix, li dóna les gràcies pels quatre anys d'èxits que ha donat al club blaugrana alhora que defensa la decisió de la directiva de situar Tito Vilanova al capdavant del primer equip.

Josep Maria Félez

Com a president i com a soci del Barça li dono les gràcies per aquests anys de glòria. Quan va fitxar pel Barça B, el Tito ja era el millor de tota la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda, el president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, apel·la al pas dels anys per agafar perspectiva respecte la tasca fet pel tècnic de Santpedor. Pel que fa al nou entrenador blaugrana, Tito Vilanova, assegura que 'és una sorpresa', i que, tot i que caldrà veure com s'adapta, és un encert de la junta mantenir un criteri continuïsta.

Jaume Guixà

La història posarà en el seu lloc el gran paper que ha fet Guardiola pels seus èxits i per la imprempta de la seva personalitat. La decisió del Tito és una sorpresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Josep Guardiola ha posat el punt final a la seva etapa com a tècnic blaugrana després de quatre anys, ens els quals ha guanyat 2 Lligues de Campions, 3 Lligues, 2 Mundialets de Club, 2 Supercopes d'Europa i 1 Copa del Rei entre d'altres. Enguany l'equip està classificat per a la final de la Copa i segon classificat a la lliga.