El Junior empata i està pendent dels números per seguir a Primera Catalana

Futbol

Publicat el 5/mai/12 per Pedro Miserachs / Àlex Fàbrega

El Junior empata (3-3) al camp del Farners a la 30a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs s'han avançat en dues ocasions i han vist com els locals empataven a falta de cinc minuts. El Junior queda pendent dels números amb els rivals directes, Peralada, San Lorenzo, Gramanet Milan, per mantenir-se una jornada més a la màxima categoria catalana de futbol.

Els santcugatencs han disputat el partit amb cinc baixes per poder ajudar el filial del Junior que també es juga la categoria. Quan s'havien jugat 25 minuts, el Farners ha estrenat el marcador, però els blau-i-negres han reaccionat ràpidament amb l'empat de Moha després d'una bona jugada amb Dani per la banda esquerra. Poc abans del descans, Iván ha confirmat la remuntada fent el segon gol del Junior. L'alegria ha durat poc al bàndol visitant degut al gol de l'empat als pocs minuts de la segona part. El Junior ha continuat buscant el triomf i s'ha tornat a avançar mitjançant Manolo després d'un rebuig del porter. Però com ja va sent habitual en l'equip blau-i-negre, els últims minuts els han tornat a condemnar. Quan el partit encarava la recta final, el Farners ha fet el tercer gol i ha signat l'empat a tres final.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, analitza quina és la situació de l'equip.