El SantCu es retroba amb la victòria golejant el Marianao Poblet

Futbol

Publicat el 27/mai/12 per Alex Masana

Victòria contundent (4-1) del Sant Cugat Esport davant el Marianao Poblet, 12è classificat, en la penúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana. El conjunt santcugatenc, que ja pensa en la promoció d'ascens assolida la jornada passada, s'ha imposat amb dos gols d'Isidre, un de Bruno i un de Carlos.

El Sant Cugat Esport recupera el camí de la victòria guanyant (4-1) el Marianao Poblet després de perdre la setmana passada davant del Sant Mauro. Els santcugatencs, amb un onze inèdit farcit de jugadors poc habituals en els plans de l'entrenador José Luis Duque, han sortit amb molta intensitat en el seu joc i quan no s'havia complert el primer minut de partit, Isidre ha posat per davant en el marcador als locals. El SantCu ha seguit dominant, però els visitants han fet l'empat a 1 després d'un extraordinari gol d'Ordi. La resposta santcugatenca ha estat immediata i un minut després, el lateral esquerre del juvenil A, Bruno, ha rematat al fons de la xarxa una centrada de córner.

A la represa, el domini de pilota santcugatenc no ha variat, tot i els canvis que ha fet el tècnic vermell-i-negre i el SantCu ha tornat a trobar el camí del gol mitjançant Isidre. El davanter santcugatenc, molt actiu en tot el partit, ha fet el 3-1 després d'una excel·lent jugada de Rius. Quan no havien passat ni dos minuts del gol d'Isidre, Carlos ha posat la cirereta de la golejada amb una vaselina per sobre el porter visitant. El tècnic santcugatenc, José Luis Duque, valora el rendiment de l'equip de cara a la promoció d'ascens a Primera Catalana.

José Luis Duque

Estem preparant l'equip per a la promoció d'ascens i arribarem amb un molt bon estat de forma.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El SantCu tancarà la lliga al camp de l'Òdena la setmana vinent. El matx serà l'últim on el conjunt santcugatenc podrà preparar la promoció d'ascens a Primera Catalana del cap de setmana del 9 i 10, i 16 i 17 de juny.