Victòries de l'Oviedo a Segona B i del Corralejo de Maestro a Tecera

Imatge d'arxiu del Badalona

Futbol

Publicat el 2/set/12 per Pedro Miserachs

El Corralejo de Fernando Maestro goleja (1-4) la Gomera a la segona jornada del grup canari de Tercera Divisió i se situa líder. A Segona B, l'Oviedo de Josep Señé guanya (1-0) el Fuenlabrada i lidera el grup 1 de Segona B. A la mateixa categoria, però al grup 3, el Badalona de Sobregrau i Gabri empata (1-1) al camp del València Mestalla, mentre que el Constància de Joan Esteve empata sense gols a casa contra el Llevant B. A Tercera, el Don Benito de Toni Rodriguez cau (2-1) contra l'Extremadura.

El Corralejo compta els dos partits per victòries i se situa líder quan s'han disputat dues jornades del grup canari de Tercera. L'equip de Fernando Maestro ha començat molt bé la temporada i comanda en solitari la classificació. També a Tercera, Toni Rodriguez i el Don Benito han tornat sense cap punt després de la derrota (2-1) al camp de l'Extremadura.

A Segona B, també el Badalona de Sobregrau i Gabri porta una bona dinàmica de resultats i aconsegueix un valuós empat (1-1) al camp del València Mestalla, sent tercer amb quatre punts. En el mateix grup, el Constància balear de Joan Esteve empata (0-0) a casa contra el Llevant B i es queda a mitja taula amb dos empats.