Els conjunts santcugatencs de Tercera Catalana obre el campionat de lliga

Imatge del dia de l'ascens de la Penya Blaugrana Sant Cugat a Tercera Catalana

Futbol

Publicat el 7/set/12 per Pedro Miserachs

Els dos conjunts santcugatencs del grup 6 de Tercera Catalana, el Junior B i la Penya Blaugrana Sant Cugat, disputen aquest cap de setmana la primera jornada de competició. El filial blau-i-negre debuta a casa contra el Llorença i la Penya Blaugrana juga al camp del Badia del Vallès.

Tots dos conjunts han quedat enquadrats en el mateix grup i tindran com a rivals més potents el Juventud 25 de Septiembre, que la temporada passada militava a Segona Catalana, i el Badia del Vallès, un dels conjunts que lluita cada temporada per l'ascens. Precisament el conjunt de Badia serà el primer rival de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Els blaugranes afronten amb molta il·lusió la seva tornada a Tercera Catalana i el primer test oficial serà aquest diumenge a les dotze del migida al Municipal Badia del Vallès.

El Junior B debuta a casa contra el Llorença, dissabte a un quart de cinc de la tarda. Els homes de Pepe Díaz reben a un conjunt que la temporada passada va finalitzar en 6a posició, mentre que els santcugatencs van aconseguir la permanència a la penúltima jornada.