Cadmo Buenache fitxa pel SantCu després de la baixa de Javier Carrión

Buenache jugant amb el seu darrer equip, el Martinenc/ Font: Cadmo Buenache

Futbol

Publicat el 7/set/12 per Jordi Foix

El santcugatenc Cadmo Buenache es converteix en nou jugador del Sant Cugat Esport després de la baixa de Javier Carrión per motius laborals. Buenache, de 25 anys, pot jugar per la banda dreta o de mitja punta i arriba procendent del Martinenc, del grup 2 Primera Catalana. El santcugatenc podria debutar amb la samarreta vermell-i-negre aquest diumenge davant l'Horta a la primera jornada de lliga.

Reforç d'última hora del SantCu després que la setmana passada, un dels nous fitxatges, Javier Carrión fos baixa al conjunt vermell-i-negre. I és que per motius laborals, el migcampista no podia compaginar el treball amb els entrenaments. Tot i això, Duque ja té el seu substitut, Cadmo Buenache, fins ara al Martinenc. Un Martinenc, que igual que els santcugatencs juga a Primera Catalana, però al grup 2. De fet, el Martinenc ja va jugar, en jornada avançada, el primer partit de lliga contra l'Andorra, on els barcelonins van perdre. Buenache té 25 anys i pot jugar de mig a la banda dreta o fer-ho a la mitja punta. Per al tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, Buenache aportarà experiència a l'equip.

José Luis Duque

Aportarà experiència. És semblant a Carrion, potser més treballador i ve de jugar en aquesta categoria. És un fitxatge important i intentarà donar competència a l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per tant, si el tècnic del SantCu ho considera necessari, Buenache podria debutar com a jugador vermell-i-negre aquest diumenge al camp de l'Horta.