El SantCu s'estrena davant l'afició a Primera Catalana

Primer partit oficial a casa de la temporada per al SantCu

Futbol

Publicat el 15/set/12 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport debuta a casa davant el Vilassar de Dalt en la segona jornada del grup 1 de Primera Catalana diumenge a tres quarts de cinc de la tarda. Els vermell-i-negres arriben al matx amb un punt després de l'empat la setmana passada al camp de l'Horta mentre que els del Maresme van perdre el seu partit davant el Mollet.

La ZEM Jaume Tubau tornarà a veure futbol de Primera Catalana aquest diumenge. El SantCu va assolir l'ascens la temporada passada davant el Turó de la Peira i el públic santcugatenc podrà tornar a veure com el seu equip juga a la màxima categoria catalana. El rival és el Vilassar de Dalt, equip que com el SantCu ha pujat de categoria aquest any. L'inici de temporada però, ha estat diferent per tots dos conjunts. Els vermell-i-negres van treure un punt d'un altre equip que també jugava a Segona, l'Horta, en empatar a un gol al Feliu i Codina. Els del Maresme en canvi, van caure derrotats a casa davant el Mollet i encara no han sumat cap punt. El tècnic vermell-i-negre, José Luís Duque, destaca que l'objectiu de la temporada és la permanència, però que esperen aprofitar la bona sintonia després de l'empat de la primera jornada.

José Luís Duque

Tenim clar que lluitem per la permanència i que costarà guanyar partits. Volem aprofitar la bona sintonia després de l'empat a Horta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El partit entre el Sant Cugat Esport i el Vilassar de Dalt es disputa diumenge a tres quarts de cinc a la ZEM Jaume Tubau.