El FS Sant Cugat puja el teló de la temporada presentant els seus equips

El FSSC presenta aquest dissabte totes les plantilles del club

Futbol

Publicat el 21/set/12 per Alex Masana

Les formacions del Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) es presentaran aquest dissabte davant de la seva afició a partir de les sis de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler. Abans de l'acte, una bona part dels equips de les categories inferiors jugaran partits amistosos i com a cloenda de l'acte, el primer equip debutarà en partit de lliga a Tercera Nacional contra el CN Caldes.

El Futbol Sala Sant Cugat es vesteix de gala per presentar els seus equips a l'afició, aquest dissabte a les sis de la tarda. Les diferents categories del club, encapçalades per el primer equip de Tercera Nacional, desfilaran pel parquet del pav 3 de la Rambla del Celler per donar la benvinguda a la nova temporada. Durant el dia, equips del futbol base de l'entitat jugaran partits amistosos i un cop acabada la presentació el primer equip jugarà el primer partit oficial de la temporada 2012/13 davant el Caldes. Des de l'Ajuntament s'ha confirmat la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, i del Coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira.

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, destaca la tasca formativa del club en les diferents categories.

Jordi Palau

Potenciem la promoció del futbol sala a Sant Cugat. Com a club estem creixent i encara ens queda molt, però és la nostra fita.


La presentació tindrà lloc a les sis de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler. A continuació el primer equip jugarà el seu primer partit oficial de lliga de la temporada.