L'Ajuntament i el FS Sant Cugat inicien una nova etapa a la presentació del club

Presentació dels equips del Futbol Sala Sant Cugat

Futbol

Publicat el 22/set/12 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Ajuntament han obert una nova etapa de treball conjunt a la presentació dels 11 equips que s'ha fet aquest dissabte al pav 3 de la rambla del Celler. El president del club santcugatenc, Jordi Palau, ha destacat que volen entendre´s amb l'Ajuntament i amb totes les entitats sense tenir problemes. L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha presidit l'acte, ha destacat la dificultat d'encabir tots els clubs a les instal·lacions, però que en aquesta nova temporada s'ha millorat l'espai que utilitza el Futbol Sala Sant Cugat a la ZEM de la rambla del Celler.


MIRA-HO A CUGAT TV

Nova etapa a la relació entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Ajuntament escenificada a la presentació dels 11 equips del club santcugatenc per a la nova temporada. Tant l'entitat vermell-i-negra, a través del seu president, Jordi Palau, com l'alcaldessa, Mercè Conesa, han deixat ben clar el canvi de rumb. D'aquesta manera es tanca el desacord de la temporada passada on el Futbol Sala Sant Cugat es mostrava contrariat pels horaris d'ús de la ZEM de la rambla del Celler.Palau ha explicat que només tenen un objectiu, entendre´s amb l'Ajuntament i amb la resta de clubs esportius de la ciutat.

Jordi Palau

Nosaltres no volem problemes amb cap entitat ni amb l'Ajuntament. Volem trobar una entesa amb tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat en el seu discurs que s'ha intentat millorar la relació amb el club santcugatenc i els seus horaris a la ZEM de la rambla del Celler. Conesa ha explicat la dificultat que suposa encabir els clubs a les diferents instal·lacions de la nostra ciutat.

Mercè Conesa

Canviar franges horàries és complicat, però aquest any hem pogut posicionar millor el Futbol Sala Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al final de l'acte, Jordi Palau ha entregat una samarreta del Futbol Sala Sant Cugat a Mercè Conesa qui ha lluit amb orgull aquest regal. Palau també ha regalat dues samarretes més als patrocinadors de l'entitat, Sportwell i Tràmit Serveis. Tres equips infantils, tres cadets, tres juvenils i dos sèniors són els conjunts que formen part del Futbol Sala Sant Cugat per aquesta nova temporada.