L'Olímpyc Floresta es deixa els dos primers punts a la pista de l'Altafulla

Imatge de la plantilla de l'Olímpyc Floresta

Futbol

Publicat el 29/set/12 per Alex Fàbrega

L'Olímpyc Floresta perd els dos primers punts de la temporada a l'empatar (2-2) a la pista de l'Altafulla en la segona jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els locals han sortit més entonats al partit i s'han avançat amb dos gols, però els florestans han aconseguit empatar abans del descans. A la represa, tot i les ocasions de l'Olímpyc el marcador no s'ha mogut i els dos equips s'han repartit els punts.

Empat inesperat el que ha obtingut l'Olímpyc a la pista de l'Altafulla. Els florestans han sortit adormits i els locals ho han aprofitat per avançar-se en el marcador. Sense reacció per part de l'Olímpyc, l'Altafulla ha aconseguit el segon gol i posar la por al cos de l'equip dirigit per Xaloc Rion. Amb el 2 a 0 els blanc-i-blaus han reaccionat i mitjançant Albert Cardona i Martí Casas han igualat el marcador abans del descans. Amb tota la segona part per davant, l'Olímpyc ha intentat aconseguir la segona victòria consecutiva, però han topat amb un Altafulla ordenat i no han pogut perforar la porteria local. El tècnic florestà, Xaloc Rion, lamenta haver desaprofitat els primers minuts del partit.

Xaloc Rion

Em quedo amb la sensació que hem comès una errada que ja havíem parlat. Ells han sortit forts i ens han complicat el partit.

La setmana vinent l'Olímpyc visita la pista del Tàrrega.